Innomark Beta

Innomark Beta F4

– Brændselscelle sensor
– Promillevisning
– LCD Displayt alkoholtester med halvledersensor.
– 5 mundstykker
– Måleområde: 0,00 til 2,00 promille
– International manual (dansk manual er under udarbejdelse)

Anvendes til måling af en persons alkoholpromille ved at teste alkoholindholdet af udåndingsluften.
En god ledsager til fester og den ideelle alkoholtester til den prisbevidste bruger, som alligevel forventer pålidelige resultater.

299,00 kr. inkl. moms

2 på lager

Varenummer (SKU): F4 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Innomark Beta Video

INNOMARK beta fra ACE leverer pålidelige resultater med en måltolerance på ± 0,05 ‰ . En flowsensor er indbygget i enheden til at bestemme alkoholkoncentrationen i den luft, du indånder og bruger denne til at beregne alkoholens koncentration i blodet.

Måleresultaterne vises på displayet som 3 cifre (med 2 decimaler) efter 5 sekunder i promille, derefter i 2,5 sekunder i mg / L og derefter i 2,5 sekunder i% BAC (med 3 decimaler).

Af hygiejniske årsager, og for at sikre at testresultatet er korrekt, bør hver testperson bruge et helt rene mundstykker ved hver test.

Vi anbefaler regelmæssig kalibrering (mindst en gang om året). Denne kalibrering vedligeholder enhedens sensor optimalt.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1,0000 kg
Brand

,

Sortering

Klassificering

Info

Takket være sin praktiske størrelse og kompakte vægt (kun 55 gram inkl. 1 batteri) er INNOMARK beta den ideelle ledsager til begivenheder, hvor alkohol forbruges. Du kan også bruge enheden morgenen efter til at bestemme din resterende alkohol. Det intuitive design giver selv uerfarne brugere mulighed for at tage hurtige og nøjagtige målinger.

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?

Du kunne også være interesseret i...