Tilbud

Philips HeartStart HS1 med bæretaske

En bestseller fra Philips
Den nye HeartStart HS1 AED Hjertestarter fra Philips, tænder allerede når du trækker i håndtaget. Ladetiden er på under 8 sekunder, for det er et spørgsmål om liv eller død. Med sin tydelige, danske stemmeguide, vil vores HeartStart HS1 fortælle dig, hvornår du skal udøve HjerteLungeRedning (HLR) og påsætte de medfølgende elektroder.

Vore enheder er ikke parallelimporteret, og garantien understøttes af fabrikken/distributøren! Vore priser er inkl. dansk moms!

10.250,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): M5066AABY-C01 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Den nye HeartStart HS1 AED Hjertestarter fra Philips. Den tænder allerede når du trækker i håndtaget. Ladetiden er på under 8 sekunder, og det er vigtigt når man arbejder med ulykker af denne karakter.

SÅDAN VIRKER DEN

Denne semi automatiske hjertestarter analyserer og genkender en stødbar rytme. Der afgives stød, når du trykker på knappen “STØD”. Du advares mod berøring af patienten før stødafgivelse.

Philips HeartStart HS1 AED – en populær bestseller

• Leverer defibrillations terapi

• Skelner akkurat mellem stødbare og ikke-stødbare hjerterytmer

Indhold

1 stk. HeartStart HS1 hjertestarter
1 stk. HeartStart bæretaske med håndtag
1 stk. HeartStart Batteripakke
1 stk. HeartStart SMART multielektroder
1 stk. HeartStart Lynguide

Dansk brugervejledning
Gratis EKG-Udlæsning

8 års Fabriksgaranti

Leveres klar til brug

Dimensioner: B21 x L19 x H7 cm.

Vægt: 1,5 kg. (inkl. batterienhed og elektroder)

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Brand

Info

Philips HS1 er den eneste hjertestarter som er FDA godkendt til "over disken salg" i USA. Godkendelsen gives, fordi Philips HS1 er den eneste AED, som kan betjenes af personer uden forudgående træning. Dette er en af grundene til, at Philips HS1 kan klassificeres som den nemmeste anvendelige hjertestarter på markedet. Særdeles velegnet til både private, og til professionelle brugere. Philips har solgt flere end 2 millioner enheder på verdensplan, hvilket er 4 gange så mange som nogen anden hjertestarterproducent. Denne hjertestarter er en populær bestseller takket være dens driftssikkerhed og den intuitive brugervenlighed. Detaljerede instruktioner på Dansk, gør den hjerte- og lungeredning lettere og dermed meget mere sikker. Den er velegnet til brugere uden erfaring, hvilket gør, at den passer perfekt til både offentlige lokaliteter, arbejdspladser og i private hjem.. Philips HeartStart HS1 er en af de mindste hjertestartere på markedet. Med en vægt på kun 1,5 kg, er det nemt at tage den med på rejsen eller udflugten. Hurtige indsatser redder liv Takket være let anvendeligheden og den stemmestyrede instruktion er HS1 blevet en af de mest populære hjertestartere i verden. Træk i det grønne håndtag, og instruktionerne begynder. Hjertestarteren fortsætter først når du har fulgt instruktionerne. For at øge chancerne for at redde liv, er denne model udstyret med den nyeste teknologi. Hvis du har en Philips HeartStart HS1, øger du patientens chancer betragteligt. Udviklet til at almindelige personer kan anvende hjertestarteren. Philips HeartStart OnSite-defibrillator fungerer som din personlige coach og guider dig gennem processen med at behandle et offer mistænkt for pludseligt hjertestop. OnSite-defibrillatoren giver vejledning i realtid gennem enkle, trinvise stemmekommandoer og HLR-coaching. OnSite er den defibrillator på markedet, der er nemmest at bruge, og den er blandt de hurtigste i klassen til stødbehandling efter HLR-behandling. Dens effektivitet hjælper med at redde liv som ingen anden.

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?