Tilbud

Ketoscan ketose måler

Din professionelle ledsager til ketogene diæter

Ketosis er en metabolisk tilstand, hvor kroppen får energi fra sine egne ketoner i stedet for glukose.
Denne tilstand kan skabes ved hjælp af en ketogen (lavkulhydrat) diæt – den supereffektive keto-diæt betragtes som mor til alle diæter.
Overvågning af ketosisniveauet er vigtigt!
Tidligere var urinprøvestrimler eller blodprøver nødvendige for dette.
Med KetoScan mini måles ketosetilstanden let i dine ånde!

995,00 kr. inkl. moms

1 på lager

Varenummer (SKU): 377827 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Fabrikken har arbejdet intenst med produktet i flere år, og det er lykkedes at fremstille en særdeles pålidelig sensor. De billige varianter som kan findes på internettet, er udstyret med almindelige sensorer, og de påvirkes af mange andre forhold.

Man skal blot puste i måleren, og resultatet kan aflæses øjeblikkeligt på forsiden af enheden. Endvidere kan man overføre en mængde data til din smartphone/tablet. Der beregnes ingen gebyrer når appen anvendes.

Ketoscan skal kalibreres en gang årligt, eller når enheden anbefaler kalibrering. Det vil sige efter 300 + 30 målinger.

Kalibreringsomkostningerne vil andrage kr. 195,00 + forsendelse. Til sammenligning koster 330 strips ca. kr. 4.500,00!

Ketoscan Mini anvendes og anbefales af prof. Dr. Stephan Martin, Cheflæge for diabetologi og direktør for det vesttyske center for diabetes og sundhed

”Som læge for patienter med type 2-diabetes er jeg begejstret for kombinationen af lavt insulin eller. ketogen ernæring og brugen af KetoScan mini. Ved at måle acetone-niveauet kan vi hjælpe patienter med at optimere deres stofskifte, regulere deres insulinniveauer og dermed forbedre vægt og diabeteskontrol.”

Meget præcis sensorteknologi på medicinsk niveau.

KetoScan mini-sensoren blev specielt udviklet til kun at genkende acetone og til at ignorere andre gasser, der kunne fordreje resultaterne.
Det er 20 gange mere følsomt over for ethanol og 50 gange mere følsomt over for brint produceret i tarmen end konkurrerende enheder!

Bemærk, at sensoren skal kalibreres efter 300 test for at undgå falske måleresultater.

Kalibrering udføres af Homecare i Danmark.

PDF:

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Brand

Sortering

Info

Kulhydrater er som udgangspunkt musklernes og især hjernens foretrukne brændstof. Kulhydraterne får du blandt andet fra kornprodukter, kartofler, frugt, slik og sodavand. Hvis du følger keto-diæten reducerer du kraftigt på indtagelse af kulhydraer. Dette tvinger kroppen til at hente brændstoffet til muskel- og hjernearbejdet fra andre kilder. Under en keto-diæt omdannes fedtstoffer til såkaldte ketonstoffer. Disse kan kroppen bruge på samme måde som kulhydraterne, men modsat kulhydraterne, trækker du på kroppens energirige fedtdepoter.

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?

Du kunne også være interesseret i...