Fleksibel fragt

Hurtig levering

Service i verdensklasse

5 stjerner på Trustpilot

Effektivt screening - alkometer til hurtigtest af mange personer

Alkoholscreening af personer - HomeCare

Screening af større grupper for indhold af alkohol, vinder mere og mere frem i flere instanser.

Vore kunder varierer fra uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser samt i trafikken.

Vi introducerede Iblow produkterne for nogle år  siden, og der danner sig nu et klart billede. Det er nødvendigt at screene nogle grupper.

En kunde ringede og bestilte det 4. eksemplar, og jeg måtte spørge: fungerer de gamle ikke længere?

Jo de fungerer perfekt i hverdagen. Det er muligt at teste 10 – 12 personer i minuttet, og resulaterne er så pålidelige, at nogle betjente er lidt misumdelige over at deres apparatur ikke fungerer med samme hastighed med mere. Iblow10 er et perfekt produkt til færdselskontrol. Bilisterne kommer hurtigt videre, på et sikkert grundlag.

Screening af personer for indtagelse af alkohol er vigtig af flere årsager:

  1. Sikkerhed: I nogle miljøer, såsom arbejdspladser, transportsektoren eller industrielle områder, kan alkoholforbrug udgøre en sikkerhedsrisiko. Screening hjælper med at identificere personer, der kan være påvirkede af alkohol, og forhindre potentielle farer eller ulykker.

  2. Arbejdspræstation: Alkoholpåvirkning kan påvirke en persons evne til at udføre opgaver korrekt og sikkert. Ved at screene ansatte kan man identificere og håndtere eventuelle problemer i forhold til alkoholforbrug, der kan påvirke arbejdspræstationen negativt.

  3. Sundhedsmæssige bekymringer: Hyppig alkoholindtagelse kan have alvorlige konsekvenser for helbredet. Ved screening kan man identificere personer, der muligvis har udviklet alkoholrelaterede sundhedsproblemer og tilbyde relevant støtte og behandling.

  4. Overholdelse af regler og love: I visse miljøer er det lovligt begrænset eller endda forbudt at indtage alkohol. Screening hjælper med at sikre, at personer overholder gældende regler og love ved at identificere dem, der muligvis bryder dem.

  5. Forebyggelse af afhængighed: Ved at identificere personer, der viser tegn på risikofyldt alkoholforbrug i en tidlig fase, kan man intervenere og tilbyde støtte eller behandling for at forebygge udviklingen af alkoholafhængighed.

  6. Sociale konsekvenser: Alkoholmisbrug kan have negative konsekvenser for personlige relationer, familie og samfundet som helhed. Screening kan hjælpe med at

Alkoholscreening af personer - HomeCare