Fleksibel fragt

Hurtig levering

Service i verdensklasse

5 stjerner på Trustpilot

Alkometeret der er bedst i test

Der er nogle forholdsregler du bør forholde dig til, når du anskaffer dig et alkometer. Der er nemlig stor forskel på, hvilket alkometer du anskaffer dig. Derfor vil vi hos Homecare gerne introducere dig for vores bedst i test alkometer ACE II Basic Plus.

Hvilket alkometer skal jeg vælge?
Alkometre kan overordnet inddeles i to grupper – den vejledende og den troværdige. Forskellen ligger hovedsageligt i, at den første er lavet med en gassensor, der kan reagere på fødevarer og alkoholen i mundvigen. Den måler altså ikke udelukkende den mængde alkohol, der udåndes. Dog skal det nævnes, at denne type af alkometre sagtens kan være det rigtige til dig – du skal bare tage højde for typens nøjagtighed.

Den anden – og væsentlig mere troværdig type – har en brændselscelle installeret. Brændselscellen er den afgørende betydning for produktets præcision. Ved de to typer af alkometre er der også sammenhæng mellem kvalitet og pris. Derfor er den vejledende oftest billigere. Er det din intention at benytte et alkometer i en mere seriøs anledning, kan du med fordel vælge typen med brændselscelle.

Fordelene ved ACE II Basic Plus
Listen af gode alkometre er lang. Der findes mange faktorer, som spiller ind, når det kommer til at beslutte hvilket alkometer, der er bedst til lige netop dig. Men hvorfor ikke gå efter præcis det produkt, der har fået stemplet ”Bedst i test”? Alkometret ACE II Basic Plus samler alle de smarte egenskaber, lækkert design og fantastisk målesikkerhed til en lav pris.
En større test udført på Det Tekniske Universitet i Wien viste nemlig, at det ikke er for sjov, at produktet er bedst i test, da den har en præcision på hele 99 %.

Hvorfor vælge alkometret, der er bedst i test?
Det første, du skal gøre, er at vurdere, hvilken sammenhæng dit nye alkometer skal benyttes. Dernæst skal du stille dig selv det spørgsmål: Hvorfor ikke vælge det alkometer, der er bedst i test?
Uanset, om det er alvor eller ej, vil du så ikke helst se et resultat, du kan bruge til noget? Derfor anbefaler vi hos HomeCare netop ACE II Basic Plus, der er blevet kåret som ”Bedst i test”. Du får altså her det nok mest troværdige produkt til en rigtig skarp pris.

Vær altid opmærksom på, at det ikke bør være et alkometer, der bestemmer, om du er i stand til at kunne køre hjem efter indtag af alkohol. Hvis du mener, at du bør teste din promille, bør du nok overlade kørslen til andre. Og er det ikke en lidt bedre oplevelse at give bilnøglerne til din ædru ven fremfor en politibetjent? Og hvem af de to skal holde det alkometer, du puster ind i?

Se hele vores udvalg af alkometre. Vi har mange gode muligheder med forskellige egenskaber og prisniveauer.