Fleksibel fragt

Hurtig levering

Service i verdensklasse

5 stjerner på Trustpilot

Markedets bedste blodtryksmålere Godkendt og ESH valideret - HomeCare

Hos Homecare forhandler vi udelukkende blodtryksmålere, der giver de helt præcise værdier - til privat og professionelt brug

Fleksibel fragt

Også levering til døren

Hurtig levering

1-2 hverdage

Personlig service

Tlf. 9-16 eller per mail

Trustpilot favorit

Kunderne elsker os

Dette skal du vide inden du vælger din blodtryksmåler

Det er vigtigt at benytte den rigtige blodtryksmåler for at få de rigtige værdier! Der findes mange blodtryksmålere på markedet, men desværre er det ikke alle der er til at stole på.

Mange af de billigste på markedet, er ikke validerede eller godkendte modeller. Hvis testen viser de forkerte resultater kan det føre til forkerte behandlingsmetoder og i værste fald, ingen behandling, når der i virkeligheden burde igangsættes tiltag for at forbedre dine værdier.

Der findes så mange modeller på markedet, at det kan være svært at vælge både leverandør og model. Man støder ofte på meget lave priser, og fælles for dem ef ofte at fabrikkerne hverken er ISO certificerede, eller producerer EC medical godkendte blodtryksmålere.

Hos Homecare forhandler vi udelukkende godkendte blodtryksmålere – ESH validerede, ISO certificerede og EC Medical godkendte! Det gør vi, for at du skal får de helt korrekte værdier, og for at du kan føle dig tryg – hver gang du handler hos os!

Homecare ApS er en danskejet virksomhed, som har udviklet og distribueret produkter til sundhedssektoren i mere end 30 år.

Homecare er leverandør til hospitaler, klinikker, behandlere samt til private kunder.

Top kvalitet med prisgaranti

Alle blodtryksmålere har ISO certificering og er EC Medical godkendte i henholdt til gældende EU lovgivning. Og alligevel kan vi tilbyde disse produkter til konkurrencedygtige priser.

Blodtryksmålere - Homecare

Blodtryksmålere, der er til at stole på

Vi anbefaler at du bruger valideret og godkendt udstyr - andet kan have fatale konsekvenser!

Værd at vide om blodtryk og blodtryksmålere

Mere end 1.000.000 danskere skønnes at have forhøjet blodtryk, men hvad betyder det egentlig? Når vi måler blodtryk, er der to tal vi kigger på:

1. Det systoliske: dette er målingen for, når hjertet pumper blod ud i de store kar.
2. Det diastoliske. dette er målingen for, når hjertet fyldes med blod.

Et helt normalt blodtryk for de fleste af os, ligger omkring 120/80, som en tommelfingerregel. Blodtrykket kan variere en del fra person til person, og det er ikke en konstant størrelse. Det kan altså svinge, afhængig af omstændighederne, om du f.eks anstrenger dig, tager et koldt brusebad, eller slapper af. Derfor skal du snakke med din læge for at vide hvordan det burde være for dig. Unge mennesker har tit lavere blodtryk end ældre har, men den forskel er helt normal.

Blodtryksmålere - Homecare

Hvordan virker en blodtryksmåler, og hvilken skal jeg vælge?

En blodtryksmåler er nem at bruge, og det giver muligheden til at udføre et test i ro og mag, i dit eget hjem, hvor du efterfølgende kan tage til læge, hvis dit blodtryk er begyndt at ændre sig.

Der findes findes manuelle og fuldautomatiske mancheter til blodtryksmålere. Hvis du skal måle dit blodtryk i hjemmet, anbefaler vi at bruge en fuldautomatisk manchet, fordi der kan forkomme en lille stigning i blodtrykket ved selv at skulle pumpe mancheten op manuelt.

Vigtigt: læs brugsvejledningen grundigt! Blodtryksmåling udføres på følgende måde:

  1. Indsæt manchetten korrekt i blodtryksmåleren.
  2. Smøg ærmet helt op (må ikke presse på overarmen).
  3. Sid på en stol med begge fødder placeret i gulvet.
  4. Læg armen vandret på bordet.
  5. Sæt manchetten på overarmen, og sørg for at luftslangen følger underarmen.
  6. Den nederste kant af manchetten skal være ca. 2 cm fra albuen.
  7. Manchetten må ikke anlægges for stramt, der skal være plads til 2 fingrer imellem manchetten og armen.
  8. Slap af i armen og hold håndfladen opad. Fingrene skal være naturligt afslappede.
  9. Påbegynd målingerne (gerne 3 efter hinanden, og beregn gennemsnittet).

Manchet størrelse og type:
For at få de korrekte værdier, er det vigtigt at du har en manchet der passer til din størrelse. Mål omkredsen af din overarm ved midtpunktet mellem din albue og skulder. Hvis omkredsen er mellem 18-22cm skal du vælge en Small, mellem 22-32cm skal du vælge Medium, og mellem 32-45cm skal du vælge Large.

Der findes blodtryksmålere både til overarm og til håndled. Den til overarm regnes normalt for at give de mest præcise værdier og det bedste alternativ, men over de sidste 5 år betragtes nu blodtryksmålere til håndled som værende næsten lige så præcise som til overarmen. De er nemme at bruge, men det er vigtigt at håndleddet holdes i hjerte højde ved målingen for at få de præcise værdier.

Blodtryksmålere - Homecare

hvorfor du bør måle blodtrykket

Hvad er normalt blodtryk?

Blodtryksmålere - Homecare

Blogindlæg om brug af vores produkter

Gode råd