Tilbud

ACE AF-33 Alkometer

ACE har udviklet en model af meget høj kvalitet.

– Meget høj nøjagtighed (97,8%) valideret af Teknisk universitet
– Brændselscelle sensor af høj kvalitet
– Smart letvægt design
– Intuitiv betjening
– Betjeningsvejledning på Engelsk og Tysk
– Betjeningsvejledning på Dansk kan downloades her på siden

Bemærk: Leveres fra eget lager i Danmark, og med gældende garanti efter Dansk lovgivning

–  EN 16280 APPROVED(AF-3X)

 

 

749,00 kr. inkl. moms

17 på lager

Varenummer (SKU): 3777 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Alkoholmåleren ACE AF-33 er udstyret med en klasse 1 brændselscellesensor, kendt for sin uovertrufne nøjagtighed inden for måling af alkoholniveauer. Sensorer af denne kaliber er anerkendt som de bedste på markedet og sikrer præcise resultater med høj pålidelighed.

Teknologi og Nøjagtighed: Kernen i ACE AF-33 er den avancerede brændselscelle M-sensor, der sikrer en imponerende nøjagtighed på ± 0,05 ‰. Dette niveau af præcision er bekræftet af Østrigs Tekniske Universitet og er blevet verificeret ved gentagne målinger med en minimal afvigelse på 2,6 ‰. Denne ekstraordinære nøjagtighed er normalt forbeholdt langt dyrere professionelle alkoholmålere og positionerer ACE AF-33 som en førende enhed på markedet.

Funktioner og Brugervenlighed: ACE AF-33 er udstyret med en flowføler, der sikrer, at den nødvendige mængde luft bliver pustet ind i enheden for pålidelige resultater. En indbygget tæller gemmer dataene fra de seneste ti tests, og det intuitive design med et lyst display og brugervenlige betjeningsknapper gør det nemt at betjene, selv for uerfarne brugere.

Professionel Kvalitet og Anvendelse: Med en nøjagtighed på imponerende 97,9%, som blev bekræftet af Wiens Tekniske Universitet i 2015, er ACE AF-33 en af de mest præcise alkoholmålere på markedet. Den elektrokemiske sensor sikrer pålidelige resultater, der matcher selv politiets enheder. Enheden leveres for-kalibreret for vedvarende nøjagtighed, og årlige kalibreringer anbefales for optimal ydeevne.

ACE AF-33 er ideel til brug i afhængighedsklinikker, lægepraksis, ungdomsfaciliteter, myndigheder og til selvkontrol af alkoholforbrug. Bemærk, at enheden leveres direkte fra vores eget lager i Danmark, og den er klar til brug med pålidelig support og service

 

PDF:

Yderligere information

Vægt 0,250 kg
Størrelse 16 × 8 × 5 cm
Brand

Sortering

Klassificering

Info

SPECIFIKATIONER: Måleområde B.A.C.: 0.000 to 5.000 ‰ eller 0.000 to 0.400% BAC Sensor: Brændselscelle sensor Nøjagtighed: ±0.05 ‰ ved 0.50 ‰ Power: To 1.5V "AAA" alkaline batterier Vægt: 85 gram (med batterier) Mål: 47 mm X 108 mm X 17 mm Advarsel ved måling af alkohol Farve: Sort CE certificeret Indhold 1 x Alkoholmåler 5 x Mundstykker 2 x AAA Alkaline Batterier 1 x Manual 1 x Strop 1 x Elegant pose til opbevaring

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?

Du kunne også være interesseret i...