Antistof-test for SARS-CoV-2 IgG/IgM efter vaccination

Leccurate SARS-CoV2 hurtigtest kit

Sættet indeholder:
– 20 x Tests.
– 20 x Engangs pippetter.
– 20 x Fingerprikkere (engangs, sterile)
– 1 x Opløsningsmiddel
– 1 x Vejledning (Engelsk – Dansk under udarbejdelse)
– 1 x Vejledning (Dansk)

Sælges udelukkende læger, klinikker & til hospitaler med sundhedsfagligt personale

Medicinsk produkt, uden returret!
Almindelige reklamationsregler er gældende.

599,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): COV-2 - post Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette produkt bruges til kvalitativ detektion af 2019-nCoV-neutraliseringsantistoffer i kliniske prøver serum / plasma / fuldblod).

Produktet er baseret på princippet om antigen-antistof-reaktion og immunassay-teknik. Testenheden indeholder kolloidt guldmærket 2019-nCoV Spike Protein (RBD), mus-anti-humant IgG-antistof immobiliseret i G-testområde, mus-anti-humant IgM-antistof immobiliseret i M-testområde og det tilsvarende antistof i kvalitetskontrolområde (C) .

Testkittet indeholder et 2019-nCoV Spike Protein (RBD), mus-anti-humant IgG-antistof immobiliseret i G-testområdet, mus-anti-humant IgM-antistof immobiliseret i M

Disse tests kan påvise om en person har udviklet antistoffer efter vaccination.

Corona virus er i familie med SARS virus, og som følge heraf kunne fabrikken hurtigt udvikle en specifik Corona antistof test.

Der er en række fabrikker, som hæver at de kan producere disse tests, dette er langtfra tilfældet. Denne fabrik er medicinsk CE godkendt, og produktionen af disse tests, er omhandlet af fabrikkens godkendelse.

Disse tests er af høj kvalitet, og nøjagtigheden ligger væsentligt højere, end i de tests man har kunnet læse om i dagspressen. Se fabrikkens dokumentation (datablad)

PDF:

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Info

Sygdommen COVID-19 skyldes en infektion i de øvre og/eller nedre luftveje med en ny type coronavirus kaldet SARS-CoV-2. Alle kan blive smittet med SARS-CoV-2, men de fleste vil få milde forkølelses- eller influenzalignende symptomer. Der findes forskellige typer coronavirus (CoV), som kan gøre mennesker syge. Coronavirus kan være årsag til milde forkølelser, men også til alvorlige nedre luftvejsinfektioner. Det var tilfældet med SARS-CoV (Severe Acute Respiratory Syndrome), der gav anledning til et stort udbrud i 2003, og MERS-CoV (Middle East Respiratory Syndrome), der siden 2012 har givet anledning til alvorlige lungeinfektioner på Den Arabiske Halvø. Genetisk undersøgelse har vist, at visrusset SARS-CoV-2 er 80% identisk med SARS-CoV, og det er baggrunden for, at den har fået navnet SARS-CoV-2. Sygdommen COVID-19 kan give et varieret sygdomsbillede fra mild øvre luftvejsinfektion til alvorlige nedre luftvejsinfektion. Ældre mennesker og personer, der i forvejen er syge og svækkede af kronisk sygdom kan have et mere alvorligt forløb, hvor en svær lungebetændelse i værste fald kan være dødelig.

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?