Dräger Alcotest® 4000 Nordic

Dräger 4000 Nordic alkometer – Tysk kvalitet – BEDST I TEST

– Top brand produkt produceret i Tyskland
– Måler nøjagtigt i længere tid end de fleste
– Intuitivt design
– Passer perfekt til lommen
– Ultimativ kombination af perfektion og design
– Meget hurtige målinger

 

2.695,00 kr. inkl. moms

1 på lager

Varenummer (SKU): DR01 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Alkoholmåler til privat brug med meget høj nøjagtighed. Det fleksible format og den tynde mikrofiberpose, hvor åndedrætsværnet opbevares, optager minimal plads i en lomme eller taske. Én knap til al funktionalitet. Lille format og ergonomisk dyse, der er beskyttet af et låg, når åndedrætsværn ikke er i brug.

Hurtig og pålidelig alkoholtester

​Enten efter en forretningsfrokost, til en fest eller morgenen efter: Takket være DrägerSensoren opnår du altid et præcist resultat, når du måler restalkoholværdien. Målefunktionen aktiveres ganske enkelt med den baggrundsbelyste funktionsknap. Valgfri hørbar feedback giver yderligere orientering. Enheden er klar til brug på få sekunder, og udåndingstesten kan udføres med det samme. Den samme knap bruges til at navigere gennem menuen.

Udskifteligt mundstykke

Mundstykket er intuitivt tilpasset og beskyttet af en hætte. Et nyt mundstykke bør bruges til hver person, der testes. Yderligere mundstykker fås som tilbehør. Luftkanalen passerer udåndingsluften over apparatet, og kun en lille prøve af denne luft udtages til analyse. Dette sikrer, at der ikke er restalkohol i enheden, og at alle målinger forbliver præcise og pålidelige. Samme metode bruger politiet også.

Altid klar til brug

​På kølige vinternætter eller en varm sommerdag: Enheden er klar til brug næsten med det samme. Temperaturområdet for målinger går fra -5 °C til +50 °C.

 

Handy og diskret

Takket være dets kompakte design passer Alcotest 4000 i en bukselomme. Derfor kan du til enhver tid tage en måling diskret – uanset hvor du er.

Designet til mange års brug

​Alcotest 4000 er lavet i Tyskland og opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Regelmæssig kalibrering af enheden sikrer, at måleteknologien forbliver præcis i lang tid. Det verdensomspændende, regionale Dräger-servicenetværk sikrer, at du kan blive ved med at bruge enheden i mange år.

Præcision i over 65 år: den måleteknologi, politiet har brugt

Dräger har været en af ​​verdens førende og professionelle leverandører af alkoholmålere til politiet og industrien i over 65 år. Måleteknologien i Alcotest 4000 er identisk med den i apparater, der bruges til meget præcise udåndingsalkoholtest.

Konsekvente fremskridt inden for teknologi gennem seks årtier har gjort Alcotest 4000 usammenlignelig hurtig og pålidelig i dag. Som privat bruger eller professionel chauffør kan du blot undgå ubehagelige overraskelser, hvis dit alkoholindhold (BrAC) i åndedrættet kontrolleres.

Over 30 millioner udåndingsalkoholtest udføres med Dräger-instrumenter rundt om i verden hvert år.

PDF:

Yderligere information

Vægt 1,0000 kg
Brand

Sortering

Klassificering

Info

Mundstykker: 3 stk Oplyst display: Ja Display LCD Hukommelse: Ja Måleområde 0-5 ‰ Sensor Brændselscelle Opbevarings pose: Ja Længde 133 mm Bredde 50 mm Tykkelse 29 mm Vægt 130 g Brugermanual: Dansk

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?

Du kunne også være interesseret i...