Tilbud

FreeStyle Precision, Neo blodsukkerapparat, startsæt

FreeStyle Precision Neo
En blodsukkermåler som er særligt udviklet til dig som bruger insulin. Måleren kan dog bruges af alle diabetikere. Den nye og lette måler er ikonbaseret og har et smart design, med trykfølsom skærm, hvilket gør den nem at anvende. FreeStyle Precision Neo har store og tydelige tal, som er lette at aflæse- også udenfor i skarpt sollys.

Teststrimler til blodsukker måling medfølger!

Hvis måleren skal anvendes til Ketose målinger, skal Freestyle Keto strimler tilkøbes

99,00 kr. inkl. moms

10 på lager

1 - 2 dage

Beskrivelse

FreeStyle Precision Neo kan ved brug af FreeStyle Precision keton teststrimler også måle ketonniveauet i blodet.

Måleren leveres i startsæt med en ny og forbedret fingerprikker, 10 teststrimler, 10 lancetter, USB-kabel til dataoverførsel til PC samt etui. Alle data kan overføres til en PC via softwareprogrammet Auto-Assist. Denne software kan downloades på fra Abbottdiabetescare.

PDF:

Yderligere information

Vægt 0,2500 kg
Brand

Sortering

Info

FreeStyle Precision Neo har store og tydelige tal, som er lette at aflæse- også udenfor i skarpt sollys. Måleren kan anvendes helt simpelt som blodsukkermåler, men har flere hjælpefunktioner som gør den særlig anvendelig for dig, som bruger insulin. En af hjælpefunktionerne er den automatiske trendindikator, en funktion der gennemskuer evt mønstre af høje- og eller lave blodsukkermålinger – mønstre som er svære at gennemskue selv. Måleren tilbyder også, at du kan registrere dine insulindoser i den indbyggede dagbog. FreeStyle Precision Neo anvender teststrimler, som er individuelt indpakkede for optimal beskyttelse indtil brug, for at sikre nøjagtige målinger. For at sikre et nøjagtig resultat samt forhindre unødigt spild af teststrimler igangsættes målingen først når teststrimlen har fået 0,6 μl blod. Blodet suges hurtigt fra spidsen af teststrimlen og målingen starter først, når der er blod nok på strimlen. Måleområde 1,1 – 27,8 mmol/l Kodes/kalibreres automatisk Resultatet vises efter 5 sekunder Husker 1000 hændelser i dagbogen med dato og tid Gennemsnit for 7, 14 og 30 dage Trendindikator (indikerer evt. mønstre fundet indenfor de seneste 5 dage) Insulin-logbog Kan også måle ketonniveauet (keton- teststrimmel kræves) Skal kun bruge 0,6 μl blod E-ink skærm med tydelige tal Vejer kun 32g og føles meget let Trykfølsom skærm Ikonbaseret Bruger 2 stk. 3V Lithium-CR2032 batteri Alle data kan overføres til PC, kabel medfølger Lydløs Kan måle op til 2195 meter over havets overflade uden at påvirke resultatet Fingerprikker med comfort-zone, som reducerer stik smerten Med Freestyle Precision Neo har du også mulighed for at måle blodsukker andre steder på kroppen end på fingerspidserne. Der er dog visse usikkerhedsmomenter, som du skal være opmærksom på ved måling andre steder end på fingrene. Se venligst vejledningen til apparatet. Vi anbefaler dig at læse brugervejledningen igennem før du tager apparatet i brug OBS! Holdbarhed på strimler: Teststrimlerne kan holde sig til den anførte udløbsdato.

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?