Tilbud

Heartsine PAD 500P & Arky core

Med hjertemassage rådgivning

70% af al førstehjælp bliver udført utilstrækkeligt – uanset om der er tale om en almindelig person eller en professionel redder.
HeartSine kommer nu med en løsning på det problem: HeartSine samaritan PAD med CPR Advisor model 500P.

14.968,75 kr. inkl. moms

19 på lager

2 - 4 dage

Varenummer (SKU): 500P PAD-1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

SAM 500P med CPR Advisor giver feedback til redderen vedrørende kraften og frekvensen af den hjertelungeredning, denne yder patienten.

SAM 500P benytter impedanskardiogrammålinger til at analysere kompressionernes kraft og frekvens og vejleder brugeren til at trykke hårdere,
trykke hurtigere eller trykke langsommere, eller fortsætte med at yde kompressioner i henhold til retningslinjerne for hjertelungeredning fra ERC/AHA.

SAM 500P benytter både hørbar og visuel feedback til at vejlede redderen vedrørende kraft og frekvens for hjertelungeredningen

  • Integreret hukommelse
  • Automatisk selvtest
  • Hjælp til førstehjælp
  • Akustisk og visuel vejledning
  • Lader på mindre end 8 sekunder.
  • Kan bruges både til voksne og børn.

70% af al førstehjælp bliver udført utilstrækkeligt – uanset om der er tale om en alm. person eller en professionel redder.

HeartSine kommer nu med en løsning på det problem: HeartSine samaritan PAD med CPR Advisor model 500P.

CPR står for Cardio (hjerte) Pulmonary (lunge) Resuscitation som er en kombination af at presse på hjertet for at cirkulere blod til alle de vitale organer og at puste luft ind i patienten for at give ilt. Der er blevet forsket meget i, hvilken metode der er den bedste til at genoplive patienten, og resultaterne er nu indeholdt i funktionaliteten i HeartSine® PAD500P.

HeartSine® PAD500P bruger et Impedans Kardiogram (ICG) til at vurdere kvaliteten af hjertemassagen – er trykket hurtigt nok? Hårdt nok? Impedans Kardiogrammet (ICG) måler impedansændringer i blodvolumen i brystkassen. Da blodets hastighed er relateret til, hvor hurtigt og hårdt der bliver trykket under hjertemassagen, kan PAD500P guide dig – f.eks. betyder “tryk hurtigere, godt tryk” at der skal trykkes hurtigere, men presset er godt.
“Tryk hårdere” betyder således, at der er brug for mere pres, før du behøver at tænke på hastigheden. Målet er, at de grønne indikatorer lyser under hjertemassage med beskeden “godt tryk”. Klikket hjælper dig med at holde styr på tiden.

Hvis god førstehjælp overhovedet skal opnås, er det meget vigtigt, at elektroderne og hænderne placeres korrekt. Apparatet kan ikke eliminere behovet for undervisning i førstehjælp. Elektroderne placeres henholdsvis i lige linje under den venstre arm under ribbenene samt ved Stenum over selve hjertet. Hænderne lægges oven på hinanden med to fingre placeret over bunden af ribbenenes midte. Hænderne må ikke røre elektroderne. Derfor anbefaler HeartSine® kraftigt, at du tager et kort kursus i førstehjælp

ARKY skab:

ARKY udendørs hjertestarter skab, fremstillet af høj styrke polystyren.

ARKY udendørsskabet beskytter hjertestarteren mod alle vejrforhold. Det er 100% vandtæt og modstandsdygtigt over for støv.

Dette udendørs skab er udstyret med 24 V varmeelement til at modstå temperaturer ned til -45 °C. AED-skabet kan udstyres med en hængelås for at sikre AED.

Specifikationer:

Skab fremstillet i høj styrke polystyren
Hårdfør overflade
Særdeles velegnet til udendørs ophængning
2 års fabriksgaranti

PDF:

Yderligere information

Vægt 5 kg
Brand

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?

Du kunne også være interesseret i...