Tilbud

Pulsoximeter CMS50D+ Klinisk valideret.

Pulsoximeter, Fingertip CMS50D+
Med alarm funktion
Med data overførsel
Med etui

1.185,00 kr. inkl. moms

2 på lager

Varenummer (SKU): 6183125 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Pulsoximeter med alarmfunktion samt genopladeligt batteri.

Til anvendelse i hjemmet, efter idræt samt til professionelt brug. Pulsoximeteret kan bruges til at måle Spo2 og pulsfrekvens via fingeren.

Enheden har alarmfunktion. Pulsoximeteret måler SpO2 nemmere og mere præcist. Derudover måler enheden samtidig pulsfrekvensen.

Pulsoximeteret fylder lidt, har et lavt strømforbrug, praktisk betjening og er bærbart. Patienten skal blot stikke en af sine fingre ind i den fotoelektriske sensor for diagnose, så viser displayet straks den målte værdi af hæmoglobinmætningen.

Brugen af produktet er enkelt og bekvemt.
Produktet fylder lidt, vejer lidt og er praktisk at transportere.

PDF:

Yderligere information

Vægt 0,2000 kg
Brand

Info

Pulsoximeter til anvendelse i hjemmet, efter idræt samt til professionelt brug. Anvendes til voksne, samt børn over 4 år. (Vægt imellem 15 og 110 kg). Kan bruges til at måle Spo2 og pulsfrekvens via fingeren og angive pulsintensiteten ved hjælp af bjælkevisning. Produktet er egnet til brug i hjemmet, i lægepraksis og kommuner. Er dog ikke beregnet til behandling. Enheden har ingen alarmfunktion, og er ikke egnet til anvendelse i situationer hvor en sådan er påkrævet. Produktet er ikke egnet til kontinuerlig overvågning af patienter. Pulsiltmætning er procenten af HbO2 i den samlede Hb i blodet, den såkaldte O2-koncentration i blodet. Det er et vigtigt bioparameter for respirationen. Pulsoximeteret måler SpO2 nemmere og mere præcist. Derudover måler enheden samtidig pulsfrekvensen. Pulsoximeteret fylder lidt, har et lavt strømforbrug, praktisk betjening og er bærbart. Patienten skal blot stikke en af sine fingre ind i den fotoelektriske sensor for diagnose, så viser displayet straks den målte værdi af hæmoglobinmætningen.  Brugen af produktet er enkelt og bekvemt.  Produktet fylder lidt, vejer lidt (den samlede vægt er ca. 50 g inklusive batterier) og er praktisk at transportere.  Produktets har et lavt strømforbrug, og de to medfølgende AAA-batterier kan betjenes kontinuerligt i 20 timer.  Produktet slukker automatisk, når der ikke er noget signal i 5 sekunder.  Leveres med etui.

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?