Spiromagic Spirometer

ASTMA – KOL – SPORT

Spiromagic – Medicinsk godkendt og CE mærket

Når kun det bedste er godt nok!

Spiromagic er et bærbart håndholdt spirometer, der bruger Bluetooth-teknologi til at forbinde enheden direkte med din smartphone/tablet (Apple & Android).

Den intuitive enhed er udviklet både til professionel screening og til hjemmeovervågning, med samme resultatnøjagtighed som diagnostiske spirometre der anvendes på hospitaler og klinikker (<+/- 3%).

Spiromagic måler lungefunktionen i løbet af 6 sekunder med en hastighed af 100 målinger i sekundet.

Et Dansk udviklet og patenteret produkt, med en unik måleteknologi!

995,00 kr. inkl. moms

5 på lager

Varenummer (SKU): 2780 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Målingerne omsættes til en respirations kurve og giver følgende værdier:

•FEV1 = Forceret eksspirationvolumen på et sekund
•FEV6 = Forceret eksspirationvolumen efter 6 sekunder
•PEF = Peak Expiratory Flow
•Lungetal = FEV1/FEV1n (FEV1n = Gennemsnitstallet for FEV1 for en gennemsnits person)
•FEV1/FVC6

Det måler Spiromagic
FEV1
Hvor meget luft du kan puste ud på et sekund målt i liter.
FEV6
Hvor meget luft du kan puste ud på 6 sekunder, målt i liter.
FEV1/FEV6
Forholdet mellem FEV1 og FEV6.
PEF
Maksimal hastighed af udånding under testen.
Expected
Forholdet mellem den mængde luft du puster ud første sekund og den mængde luft en gennemsnitlig person med din profil vil puste ud ifølge GLI-standarden.
ELA
Din estimerede lungealder. Det du har pustet ud i din måling sammenlignes med de forventede værdier, der er fastsat i GLI-standarden, og herfra bliver din estimerede lungealder fastsat.

Spiromagic er en personlig lungefunktionsmåler, hvilken gør det muligt at foretage dine egne målinger, når du har brug for det.. Spiromagic kombinerer peakflow og spirometrimålinger med en række data, og skaber herefter et overblik over din lungefunktion.

Spiromagic erstatter peakflowmeteret derhjemme og laver en spirometrimåling, og denne måling ligner den din praktiserende læge udfører..

Du får altså adgang til hele din pustekurve og ikke kun enkeltværdier. Alle kurver gemmes automatisk i din personlige database. Du kan se tidligere målinger, og du kan også dele målingerne med andre relevante personer.

I spirometerenheden sidder en sensorer som måler dit personlige peakflow, og sender målingen til Spiromagic app’en på din iPhone eller til din Android telefon.

Aapp’en arbejder direkte sammen med en online algoritmeserver, som holder der styr på din lungekapacitet. Spirometeret lagrer og behandler dine data. Når du puster i spirometret, beregners der en flowmåling. Spiromagic kalibrerer selv ydre faktorer så som tryk og luftfugtighed, og målingerne sendes , via en Bluetooth, til din telefon.

Spirometeret er testet i en lungesimulator med ekstremt præcise reference målere, så vi er sikre på at Spiromagic måler præcist.

Det er vigtigt at foretage regelmæssige målinger, en måling ikke er nok til at danne et personligt overblik af din situation.. Du kan efterfølgende dokumentere forbedringer relateret til mere præcis medicinering.

PDF:

Yderligere information

Vægt 0,5000 kg

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?

Du kunne også være interesseret i...