Tilbud

GlucoMen, Areo Keton teststrimler

10 stk. Originale GlucoMen β-Ketone Sensor strimler

169,50 kr.809,38 kr. inkl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): 377817 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

GlucoMen® areo β-Ketone Sensor er et in-vitro diagnostisk apparat beregnet til kvantitativ måling af β-keton i friskt kapillært fuldblod. GlucoMen® areo β-Ketone Sensor er kun til brug sammen med GlucoMen® areo 2K-måler. GlucoMen® areo 2K-systemet er et in-vitro diagnostisk apparat til selvtestning af blodsukker og β-keton. Det kan også bruges i klinisk miljø af sundhedspersonale.

Systemet er ikke beregnet til diagnosticering eller screening af diabetes, og heller ikke til brug hos nyfødte. Lav ikke ændringer i din behandling på baggrund af β-ketonresultatet uden at have rådført dig med din læge eller andet sundhedspersonale.

 

Yderligere information

Vægt 0,1000 kg
Brand

Sortering

Antal

, ,

Info

GlucoMen® areo β-Ketone Sensor er et in-vitro diagnostisk apparat beregnet til kvantitativ måling af β-keton i friskt kapillært fuldblod. GlucoMen® areo β-Ketone Sensor er kun til brug sammen med GlucoMen® areo 2K-måler. GlucoMen® areo 2K-systemet er et in-vitro diagnostisk apparat til selvtestning af blodsukker og β-keton. Det kan også bruges i klinisk miljø af sundhedspersonale. Systemet er ikke beregnet til diagnosticering eller screening af diabetes, og heller ikke til brug hos nyfødte. Lav ikke ændringer i din behandling på baggrund af β-ketonresultatet uden at have rådført dig med din læge eller andet sundhedspersonale.

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?