Dräger Alcotest® 6000

UDSOLGT – KAN IKKE OPLYSE HVORNÅR DER KOMMER FLERE

Dräger Alcotest® 6000 Nordic er et professionelt alkometer. Modellen erstatter Dräger 5820 som ikke produceres længere.

Det seneste alkomometer fra Dräger, Alcotest® 6000, er et praktisk og handy apparat. Alkometeret er klar til brug på få sekunder, og målingen kan bekvemt udføres med OK-knappen. Alcotest® 6000 giver udover den aktive forsøgsperson også mulighed for at måle alkohol blot ved at blæse (screening). Til dette er brugen af ​​et mundstykke ikke nødvendigt.

Alcotest® 6000 alkoholtesteren har en gennemprøvet elektrokemisk DrägerSensor® og er derfor kendetegnet ved korte reaktionstider og stor holdbarhed. Med både aktiv og passiv måling leverer sensoren pålidelige resultater hurtigt – selv med høje alkoholniveauer.

Hygiejne er en topprioritet for Alcotest® 6000. Det praktiske Slide’n’click-system fra Dräger gør, at mundstykket intuitivt kan placeres korrekt, og mundstykket nemt kan fjernes. Et afstandsstykke på mundstykket forhindrer testpersonens læbekontakt med måleren. Under en måling ledes åndedrættet ikke gennem apparatet, men forbi det. Desuden tillader mundstykker med kontraventil ikke at suge luft ind. Derudover udføres testen i en vinkel på 90° mellem bruger og testperson for yderligere hygiejnisk sikkerhed.

Dräger Alcotest® 6000 alkoholmåleren er ideel til myndigheder, privatpersoner, industri og afhængighedsfaciliteter.

Skandinaviske sprog samt Engelsk

4.562,50 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Yderligere information

Brand

Sortering

Klassificering

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?

Du kunne også være interesseret i...