Tilbud

Keton FreeStyle Precision, teststrimler

FreeStyle Precision Keton teststrimler

Precision-teststrimlerne fra FreeStyle er individuelt indpakkede og leveres i æsker med 10 stk. Ketonstoffer i blodet kan måles i området fra 0,0-6,0 mmol/l. Der skal bruges 1,5 µL blod for at foretage en måling.

Ketonteststrimler til Precision Neo Blodsukkermåler.

Se vore  tilbud med kvantumrabat

149,00 kr.645,00 kr. inkl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): 377819 b Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Freestyle Precision ketonstrimler kan anvendes sammen med følgende blodsukkermålere

  • FreeStyle Precision
  • FreeStyle Precision Neo
  • FreeStyle Precision Xceed

Opbevaring og anvendelse

Teststrimlerne skal opbevares mellem +4°C og +30°C. Når en måling udføres, skal det ske ved temperaturer mellem +18°C og +30°C. Overholdes dette ikke, kan man få forkerte målinger. Resultatet fås efter en målingstid på 10 sekunder.

Ketonteststrimler til FreeStyle Precision, Precision Xceed og Precision Xtra blodsukkerapparater. Apparatet skal ikke kalibreres mere og derfor følger der ikke længere kalibreringschip med teststrimlerne.

Bemærk! Dette produkt kræver muligvis en særskilt bevilling for tilskud i henhold til §112 fra din kommune.
Hvis din kommune kræver en særskilt bevilling betyder det, at Mediq Danmark ikke kan sende regningen til kommunen uden at der foreligger en bevilling, som specifikt nævner det pågældende produkt ved navn.

Vigtigt: Du bør læse indlægssedlen til teststrimlerne, da der kan være forhold, hvor du ikke kan måle et nøjagtigt blodsukker.

PDF:

Yderligere information

Vægt 0,1000 kg
Brand

Sortering

Antal

, ,

Info

Originale Ketonteststrimler til FreeStyle Precision, Precision Xceed og Precision Xtra blodsukkerapparater. Apparatet skal ikke kalibreres mere og derfor følger der ikke længere kalibreringschip med teststrimlerne. Bemærk! Dette produkt kræver muligvis en særskilt bevilling for tilskud i henhold til §112 fra din kommune. Hvis din kommune kræver en særskilt bevilling betyder det, at Mediq Danmark ikke kan sende regningen til kommunen uden at der foreligger en bevilling, som specifikt nævner det pågældende produkt ved navn. Vigtigt: Du bør læse indlægssedlen til teststrimlerne, da der kan være forhold, hvor du ikke kan måle et nøjagtigt blodsukker.

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?