Uvex Støvmasker med ventil FFP1

15 stk. Foldbare masker med udluftningsventil.
Komfortabel i brug og velegnet til rejsebrug.

495,00 kr. inkl. moms

5 på lager

Varenummer (SKU): 157817 Kategorier: ,

Beskrivelse

15 Stk.  Uvex silv-Air c 3110 Støvmasker

Denne engangs støvmaske har særligt bløde kanter, der effektivt reducerer ubehageligt tryk. Næseholderen holder masken sikkert på plads og øger tætningen. Fabrikken anfører at masken kun må anvendes i en arbejdsdag.

MED VENTIL:

Ventilen reducerer vejrtrækningsmodstanden og øger dermed bærekomforten betydeligt, mens svedemønsteret reduceres. Ideel til længere arbejdsskift!

STANDARD/KVALITET: Godkendt i henhold til EN 149 (filtrering af halvmasker til beskyttelse mod partikler) opfylder kravene mod høj støveksponering (dolomitstøvtest)

De forstærkede elastikker kan ideelt tilpasses til forskellige hoved størrelser.

ALSIDIG ANVENDELSE: Perfekt til håndværkere og bygningsarbejdere såvel som til brug på hospitaler, karantæneområder og til beskyttelse mod vira, når de beskæftiger sig med Corona / Covid-19-inficerede mennesker

Yderligere information

Vægt 0,5000 kg

Info

Overholder EN149:2001+A1:2009 Fladt design og nem transport / opbevaring Alle masker er individuelt hygiejnisk pakket Latexfri hovedstropper, justerbar næseclips og blødt inder næse skum Headstrap spænde til at justere længden af headstrap for forskellige ansigtsstørrelser Består af usynlig næse bro uden nogen eksponering af metaldele. Udåndingsventil reducerer dannelse af varm luft i masken og nemt at ånde i varme/fugtige miljøer

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?