Fleksibel fragt

Hurtig levering

Service i verdensklasse

5 stjerner på Trustpilot

Alkometer Til screening

Alkometretest til screening er en vigtig sikkerhed og forebyggelse. Denne enhed spiller en afgørende rolle i screening af alkoholpåvirkning i forskellige sammenhænge. Disse sammenhænge er i felter som politiet, fester, hjemmebrug og meget mere. 

 

Spiromagic astma - Homecare
ACE DA 7100 alkometer
Alkometertest - Homecare

Hvad er alkometer?

Et alkometer er et redskab, som anvendes til at måle alkoholindholdet i en persons udåndingsluft, som en indirekte måde at bestemme alkoholkoncentrationen i blodet (BAC – Blood Alcohol Concentration). 

Teknologien i alkometeret er en essentiel del i mange sammenhænge, hvor det er nødvendigt at sikre, at individer ikke overskrider lovlige eller sikre grænser for alkoholindtagelse. Et alkometer bliver anvendt af politiet til trafikkontrol og screeninger. 

Alkometertest til screenings formål, hvor mængden af testpersoner er stor i forskellige situationer. Men alkometre bliver også anvendt af andre miljøet som arbejdspladser, festlige begivenheder og til hjemmeforbrug. Hos Homecare har vi nøje udvalgt alkometer til vores sortiment, som du kan finde her.

Alkometer screening til politiet

Et alkometer screening er et uundværligt værktøj for politiet, og dette benytter de især i forbindelse med vejkontroller og trafiksikkerhed. Ved hjælp af et alkometer, kan politiet derfor hurtigt og præcist måle en bilist’s alkoholniveau og afgøre, om vedkommende er påvirket af alkohol og derfor ikke bør køre bil.

Alkometre, som politiet anvender, er typisk meget præcise og kalibrerede til at levere nøjagtige målinger. De avancerede modeller kan give hurtige resultater, og er designet til at være nemmer at anvende i dette felt.

Hos HomeCare har vi bl.a. en Dräger Alcotest 6000 Nordic, som er oplagt til professionelt brug og er beregnet til at udføre screeninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt et alkometer til fest og hjemmebrug

Et alkometer kan også være et yderst nyttige sociale sammenhænge som fester og til privatforbrug. Det kan være en fordel at have et alkometer til rådighed, da værter og gæster selv kan kontrollere deres alkoholniveau, inden de beslutter sig for at køre hjem. 

Sikkerhed skal altid være først – ved at bruge et alkometer i sociale sammenhænge kan man være med til at forhindre, at folk kører bil når de er påvirket af alkohol. Dette kan også være med til at forhindre livstruende situationer, som trafikulykker som er alkoholrelaterede. Derudover er et alkometer kompakt og let at transportere, og er derfor oplagt til hjemmebrug. De kan nemt opbevares i en taske, bil eller andet alt efter behov. Mange af disse enheder har mundstykker som udskiftelige, så man kan bruge det samme apparat flere gange. Du kan se vores udvalg af mundstykker ved at trykke på knappen nedenfor. 

Alkometer screening på skolen

Brug af alkometer på arbejdspladsen

I nogle arbejds tilfælde/miljøer er det nødvendigt at sikre, at medarbejderne ikke er påvirkede af alkohol, mens de skal udføre deres arbejdsopgaver. Dette er særligt gældende for industrier, hvor sikkerheden er høj prioritet såsom byggeri, transport og produktion. Derfor er alkometer på arbejdspladsen et fornuftigt apparat at have til rådighed. 

Ved at anvende et alkometer på arbejdspladsen kan arbejdsgivere sikre, at medarbejdere er ædru og i stand til at udføre deres arbejde sikkert og effektivt. Dette kan bidrage til at reducere antallet af ulykker, som er arbejdsrelaterede og man kan forbedre den overordnede produktivitet på arbejdspladsen.

Ansvarligt brug af alkometer

Det er vigtigt at bruge alkometre ansvarligt, og det er afgørende for at sikre sikkerheden og velfærden for både privatpersoner og samfundet som helhed. Derfor anbefaler vi altid hos Homecare at læse brugsanvisninger, som følger med de givne alkometer, du anvender. Hver model kan have sine egne specifikke instruktioner og krav til kalibrering, vedligeholdelse og brug. Ved at følge producentens anvisninger, sikrer du nøjagtige og pålidelige målinger. 

Et alkometer skal regelmæssigt kalibreres for at sikre nøjagtighed. Kalibrering indbærer justering af enheden for at sikre, at den måler de forskellige alkoholniveauer korrekt. Flere producenter tilbyder tjenester af kalibrering eller instruktioner til, hvordan man kan kalibrere enheden. Man skal sørge for at regelmæssigt vedligeholde alkometret, og det indebærer udskiftning af mundstykker og rengøring af enheden – dette er også vigtigt for præcision.

Alkometer, ACE II basic plus - Homecare

Har du spørgsmål vedrørende alkometre?

Hvis du er tvivl om hvilket alkometer du skal anvende til screening, står vores team hos Homecare altid til rådighed for at vejlede og rådgive dig til en løsning som imødekommer dine behov. Udforsk vores udvalg af alkometre og alkometre til screening, og du kan kontakte os.