Fleksibel fragt

Hurtig levering

Service i verdensklasse

5 stjerner på Trustpilot

Covid-19: alt du skal bruge for at holde smitten på afstand - HomeCare

Beskyt dig selv og alle omkring dig - køb CE-mærkede tests & værnemidler

Fleksibel fragt

Også levering til døren

Hurtig levering

1-2 hverdage

Personlig service

Tlf. 9-16 eller per mail

Trustpilot favorit

Kunderne elsker os

Beskyt jer mod COVID-19

Homecare Aps er registeret hos Lægemiddelstyrelsen som værende Importør og distributør af medicinsk udstyr IVD.

Her kan du finde alt du skal bruge af godkendte værnemidler, samt tests og udstyr til private og virksomheder – alt godkendt af lægemiddelstyrelsen!

Covid-19 - Homecare

Hvorfor tage forholdsregler mod COVID-19?

COVID-19 spedes med høj fart, og vi skal sørge for at tage de nødvendige forholdregler, for at passe på os selv, og alle omkring os. Det mange årsage til at bruge værnemidler og jænlige tests:

De ældre og syge kan blive hårdt påvirket af coronavirus, og i værste fald få fatale konsekvenser. Derfor skal vi sørge for at tage hensyn og passe på hinanden.
For høj smittespedning kan føre til nedlukning af samfundet, hvilket kan få store konsekvenser for økonomien og samfundet som helhed.
Nedlukning af virksomheder betyder hjemmesendelse af medarbejdere. Det medfører hårde økonomiske konsekvenser for virksomheden, og i værste fald konkurs, og fyring af medarbejdere. Derfor skal vi sørge for at holde smitten på afstand for at holde hjulene igang.
Nedlukning har i stor grad påvirket mange socialt og mentalt. Vi har behov for at mødes og være sammen fysisk for at fungere optimalt.

Vi tilbyder alle nødvendige værnemidler mod virus, og vi stiller kviktest til rådighed for erhverv og private. Det betyder, at du nu kan lave test selv derhjemme, og på din arbejdsplads, for at sikre dig selv og alle omkring dig.​

Vore produkter er både certificerede og godkendte i henholdt til gældende EU lovgivning. Og alligevel kan vi tilbyde disse produkter til konkurrencedygtige priser.

Homecare er leverandør til hospitaler, klinikker, behandlere samt til private kunder.

Mest populære antigentest & antistof-test

Viser et enkelt resultat

Investér i din egen og andres sundhed

Vi anbefaler, at du udelukkende køber tests og værnemidler, der er godkendt af lægemiddelstyrelsen.

Vigtigt at vide om værnemidler ved COVID-19

COVID-19 transporteres via dråber fra luftvejene. Det kommer typisk fra fx hoste/nys og fra forurenede overflader. Derfor er det vigtigt med tilstrækkelig håndhygiejne, rengøring og så vidt muligt at holde afstand (1-2 meter) for at holde smitten på afstand.

Ved tæt kontakt (1-2 meter) anbefaler vi at bruge følgende værnemidler, hvis der er mistanke om COVID-19:
Handsker
Væskeafvisende, langærmet overtrækskittel eller plastforklæde med lange ærmer
Kirurgisk maske type II og øjenbeskyttelse eller ansigtsdækkende visir

Værnemidlerne er til god hjælp, men for at forebygge smitte, skal værnemidler benyttes sammen med grundig hygiejne, samt at holde afstand til de omkring sig så godt det kan lade sig gøre.

Covid-19 - Homecare

Supplerende oplysninger om COVID-19

Hvis man oplever symptomer på COVID-19 skal man isoleres for ikke at smitte andre. Typiske symptomer er feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, hos nogle ledsaget af stoppet næse/løbenæse. Hvis du oplever disse symtpomer anbefaler vi at udføre en corona-test, samt at holde sig isoleret indtil symptomerne passerer.

Værnemidler skal bruges korrekt for at holde smitten på afstand, og i kombination med korrekt håndhygiejne, rengøring og afstand. Hvis ikke disse forholdregler tages, kan det give falsk tryghed.

  • Lad vær med at pille ved din maske/visir, og dit ansigt – husk at vaske hænder og at bruge håndsprit.
  • Skift maske jævnligt, og specielt hvis de bliver beskit eller hvis du har været i kontakt med andre, og har pillet ved din maske.
  • Test dig selv jævnligt for at være sikker på at du er smittefri – du kan melig godt være smittet uden at mærke tydelige symptomer. Derfor kan du komme til at smitte andre uden at være opmærksom på det.

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Endvidere tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl med videre.

Covid-19 - Homecare

SÅ SIMPELT ER DET AT UDFØRE

Vejledning til korrekt udførsel af selv test

Covid-19 antigen test - Homecare

Blogindlæg om brug af vores produkter

Gode råd