Tilbud

Ketoscan Lite ketose måler

Begrænset tilbud & kun så længe lager haves

ACE KETOSCAN Lite: din professionelle ledsager til ketogene diæter
Ketose er en metabolisk tilstand, hvor kroppen får energi fra kroppens egne ketoner i stedet for glukose. Denne tilstand kan for eksempel forekomme i diabetes eller kan bringes i betragtning som en del af en ketogen diæt (i kulhydratreduceret diæt). I begge tilfælde er det vigtigt at overvåge dit ketosniveau ved hjælp af en præcis måleenhed.

Tidligere var urinprøvestrimler eller smertefulde blodprøver nødvendige for dette. Med ACE KETOSCAN Lite er der endelig en løsning, der er så praktisk som den er præcis, som du nemt kan måle din ketosetilstand over dit åndedrag – sammenlignelig med at måle alkoholindholdet i vejrtrækningsluften ved hjælp af en sofistikeret sensor.

695,00 kr. inkl. moms

4 på lager

Varenummer (SKU): KE02 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Fabrikken har arbejdet intenst med produktet i flere år, og det er lykkedes at fremstille en særdeles pålidelig sensor. De billige varianter som kan findes på internettet, er udstyret med almindelige sensorer, og de påvirkes af mange andre forhold.

Man skal blot puste i måleren, og resultatet kan aflæses øjeblikkeligt på forsiden af enheden. Endvidere kan man overføre en mængde data til din smartphone/tablet. Der beregnes ingen gebyrer når appen anvendes.

Ketoscan skal kalibreres en gang årligt, eller når enheden anbefaler kalibrering. Det vil sige efter 300 + 30 målinger.

Sammenligning imellem Ketoscan mini og Ketoscan lite, kan læses under “værd at vide” nederst på siden.

Meget præcis sensorteknologi
ACE KETOSCAN Lite med høj opløsning er unik sammenlignet med andre Keto-målere. Vores sensor var specielt udviklet til kun at genkende acetone og ignorere andre gasser, der kunne fordreje resultaterne.

Med selvdiagnostiktilstand
Den ultrapræcise acetone-sensor på ACE KETOSCAN Lite er beskyttet med en automatisk selvdiagnosefunktion, der muliggør bæredygtig og langvarig brug. Bemærk, at sensoren udskiftes efter 300 testcyklusser eller. skal kalibreres for at undgå potentielt farlige forfalskninger af resultaterne.

Download den gratis “KETOSCAN Lite” -app fra App Store (til iOS-enheder som iPhones eller iPads) eller fra Google Play Store (til Android-smartphones og tablets).

Start test
Indsæt et mundstykke i mundstykket, og blæs i enheden i tre sekunder. Herefter kan du læse måleresultatet direkte KETOSCAN Lite.

Overvåg dit acetoone niveau og vægt

Gem og hent dine daglige, ugentlige og månedlige resultater i mobilappen. Perfekt til planlægning af dit personlige ernærings- og fitnessprogram!

Forbehold ved målingen
Vær forsigtig med faktorer, der kan påvirke dine målinger. Undgå at børste tænder, ryge, drikke eller indtage fødevarer en halv time før testen.

Hvordan fungerer testen??
ACE KETOSCAN Lite kræver en stabil og tilstrækkelig åndedrætsprøve til analyse. Følg instruktionerne omhyggeligt for at få nøjagtige og konsistente testresultater.

PDF:

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Brand

Sortering

Info

KETOSCAN er FDA klasse 1 godkendt Du kan let overvåge din fedtmetabolisme og dit ketose niveau, Ketoscan Lite Ingen blodprøve, og helt smertefrit at måle ketose tilstand. Monitorer dit stofskifte og hold øje med dit vægttab, meget lettere end nogensinde med en af Ketoscan modellerne. Blæs i måleren stabilt i ca. 2 sekunder, og din ketone værdierne etc. kan aflæses med det samme. Avanceret teknologi udviklet specifikt til måling af ketone værdierne i dine ånde.. Gratis Ketoscan Lite Logbog (app) kan hentes hvor du normalt downloader dine apps (på engelsk). Appen har en række funktioner, som hjælper dig med at nå dit mål. Enhedens sensor skal udskiftes efter 300 målinger. Efter lidt mere end 300 målere, låses sensoren. Dette for at sikre pålidelige målinger med Ketoscan. Udskiftning kan bestilles via vor hjemmeside. Dansk manual under udarbejdelse

Spørg til varen

Har du et spørgsmål til denne vare?

Du kunne også være interesseret i...